ESP

Malam ni u all dinner ape😊 Ingt tau ambik yg ringan2 jer tp knyang Haa nk senang & mudah kita shake je #ESPshakee ni pasti tdo lena sbb perut tak bgendang👍 Mlm ni kita blend jer #ESP + pisang + butter Smbil2 bg mudah pg esok nk mmbuang Perut knyang body ramping🙆 Ok la dh siap prepare my ESP jom kita solat mgrb dulu.

Ape #ESP sama dgn khasiat telur & susu😱 Sis emg pntang dgn susu, bau je dh lawyer😁 Nasib la ada ESP soy ni, tinggi dgn protein Tak payah la nk kne telan telur hari2 pastu teguk susu smbil tutup hdung Eeiii idok la kita, nengok pun dh kembang Alhamdulillah masa pregnant Mat Adam hr tu kbetulan ada terbaca psl #Esp soy ni👍 Terbaik la terus grab 1 tong + daftar ahli terus jd mmbe senang Smbil2 mnum boleh jual kan, duit pun masok😊 Ibu2 hamil tu ingt tau baby perlukan protein & kalsium yg cukup utk pmbesaran mereka Jgn pndang remeh bnde2 mcm ni Ibu2 yg nk iktiar hamil, yg sedang hamil & ibu yg mnyusu badan tu haa jgn nengok2 jer meh wssap Munie kita bncang2 harga Untung2 dpt hrga special + dpt gift lg ✅www.wasap.my/60177373523 ✅shopee.com.my/muniemunira #MMbeautyshopee #muniemunirabeauty #muniemunirakosmetik #syjualshaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #espshaklee

👗 Brand : #lynaround ✨ Size : S 🍭 💰 Price : 490 ⭐️ Detail : กางเกงขาวยาวเอวสูง ลายชิโนริ สีสวยมากค่ะ ทรงสวย ใส่สวย 🐝🐝 จัดส่งฟรีทุกรายการ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐝 #kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth #mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacoste

👗 Brand : #milin ✨ Size : Xs 🍭 ใส่ 1 ครั้ง 💰 Price : 690 ⭐️ Detail : แท้100% ซื้อมาแพง ใส่ครั้งเดียว ไม่มีตำหนิจ้า น่ารักมากๆ ผ้าดีสมแบรนด์ ❤️ 🐝🐝 จัดส่งฟรีทุกรายการ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐝 #kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth #mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacoste

ESP sumber protein terbaik. kenyang hingga 6 jam, sesuai utk diet. bina otot bayi dalam kandungan. #ESP

- Fast live - めっちゃくっちゃ緊張したけど 自分の曲披露できることが こんなにも嬉しいものなんだなって思った みんなの歌も素敵でした☺︎ ︎ #ファーストライブ #楽しかった #ssw #esp #音楽のうた #次はもっと練習する #がんばろう

APA KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK ANDA? . ❤ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you! . ❤ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP kuatkan dan pelihara rahim kita. . ❤ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . ❤ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . ❤ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . ❤ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. . . ❤ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah. . ❤ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan bagi sebagai ujian. . . Whatsapp 012-5165631 . #shakleeipoh #shakleeklebangtasekchemor #shakleeperakmurah #shakleeguamusang #ipoh #promosishaklee #hospital #shakleehrpb #trustedsid #shakleelovers #kekasihpaksarela #fazura #sitinurhaliza #naagin #kurus #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee #vitacshaklee #setcantikshaklee #esp #jombuatsideincome #jomjdbos #queempire #bisnestanpemodal

👗 Brand : #Ep ✨ Size : S 🍭 ใหม่ป้ายห้อย 💰 Price : 650 ⭐️ Detail : เดรสน่ารักมากๆค่ะ ซับทั้งชุด ป้ายห้อย 🐝🐝 จัดส่งฟรีทุกรายการ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐝 #kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth #mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacosteล

APA KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK ANDA? . ❤ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you! . ❤ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP kuatkan dan pelihara rahim kita. . ❤ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . ❤ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . ❤ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . ❤ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. . . ❤ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah. . ❤ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan bagi sebagai ujian. . . Whatsapp 012-5165631 . #shakleeipoh #shakleeklebangtasekchemor #shakleeperakmurah #shakleeguamusang #ipoh #promosishaklee #hospital #shakleehrpb #trustedsid #shakleelovers #kekasihpaksarela #fazura #sitinurhaliza #naagin #kurus #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee #vitacshaklee #setcantikshaklee #esp #jombuatsideincome #jomjdbos #queempire #bisnestanpemodal

👗 Brand : #frenchkitty ✨ Size : S แพทเทิ้ลเล็ก Xs 🍭 ใหม่ดึงป้ายราคาออก 💰 Price : 590 ⭐️ Detail : เดรส ผ่าดีมากค่ะซับในทั้งตัว ทรงสวย ใส่สวย สีสันสดใสใส่แล้วขับผิวมากๆจ้า 🐝🐝 จัดส่งฟรีทุกรายการ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐝 #kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth #mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacosteล

APA KEBAIKAN ESP SHAKLEE UNTUK ANDA? . ❤ Untuk sesiapa yang nak cantik: ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you! . ❤ Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant: ESP kuatkan dan pelihara rahim kita. . ❤ Untuk wanita yang sedang pregnant: ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. . ❤ Untuk wanita yang menyusu anak: ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat. . ❤ Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. . ❤ Untuk sesiapa yang mahu kurus: ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan pun kurang. . . ❤ Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, inshaaAllah. . ❤ Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa: ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Lapar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan Tuhan bagi sebagai ujian. . . Whatsapp 012-5165631 . #shakleeipoh #shakleeklebangtasekchemor #shakleeperakmurah #shakleeguamusang #ipoh #promosishaklee #hospital #shakleehrpb #trustedsid #shakleelovers #kekasihpaksarela #fazura #sitinurhaliza #naagin #kurus #customer #readystock #setkurusshaklee #vivixshaklee #vitacshaklee #setcantikshaklee #esp #jombuatsideincome #jomjdbos #queempire #bisnestanpemodal

👗 Brand : #mistymynx ✨ Size : Xs 🍭 ใส่ 1 ครั้ง 💰 Price : 390 ⭐️ Detail : จั๊มกางเกง ผ้าดีใส่สบาย น่ารักมากๆค่ะ ใหม่กริ๊บ 🐝🐝 จัดส่งฟรีทุกรายการ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐝 #kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth #mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacoste

👗 Brand : #lynaround ✨ Size : Xs 🍭 ใส่ 1 ครั้ง 💰 Price : 790 ⭐️ Detail : เดรสยีนส์นิ่ม น่ารักมากๆค่ะ ใส่สวยมาก 🐝🐝 จัดส่งฟรีทุกรายการ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐝 #kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth #mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacoste

KENAPA VITAMIN C SENTIASA DI HATI? - Kalau tanya je, apa yang paling laku keras dalam Shaklee? - Of course, Vitamin C ✅ - And yes Vitamin C ni digilai sebab ianya memang penyelamat bila sampai waktu; - 💆 BREAKOUT Bila muka breakout tetiba banyak jerawat buat ziarah dan lawat, memang fiqa akan ambil Vitamin C dose yang double supaya kulit ni dapat extra attention sikit. - 💆 DEMAM/ SELSEMA Bila cuaca hujan, kejap panas terik memang Vitamin C kawan sejati. Bila dah mula nak bersin panjang, memang Vitamin C la penyelamatnya - 💆 NAK KULIT CERAH & GLOWING Percaya tak ada customer yang cakap ambil Vita-C effect muka jadi pinkish merah gebu gittu lepas consume Vitamin C 😍. Vitamin C ni juga bertindak sebagai penghasilan kolagen dalam badan. So kolagen ni la yang akan buat kulit kita cerah gebu mulus lembut toink toink. Tak percaya? Meh cuba! - Dalam erti kata lain, setiap orang wajib ada sebotol Vitamin C tau! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - 📞 Dina Rahmat | 012-6079960 📞 Dina Rahmat | 012-6079960 📞 Dina Rahmat | 012-6079960 - - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM - - #ShakleeMurah #ShakleeSelangor #ShakleeAmpang #ShakleeCheras #ShakleeKotaDamansara #ShakleeKUIS #ShakleeBangi #ShakleeShahAlam #ShakleePalam #ShakleeUIAKuantan #ShakleeKuantan #ShakleeSriRaya #ShakleeSubang #Shaklee #ShakleeESP #ESP #ESPMurah #VitaC #VitaCShaklee #VitaCMurah #VitaEShaklee #VitaEMurah #VitaE #EatClean #DietSihat #SetBerpantang #SetBerpantangShaklee #SetMenyusuShaklee #SetCantikShaklee #SetFlawlesShaklee

ESP SHAKLEE DAN BERPUASA 🌹ESP SHAKLEE membantu anda sentiasa bertenaga sepanjang hari, pengambilan makanan berprotein tinggi diwaktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar lebih lama kerana kadar penyerapan dan pencernaan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat. 🌹ESP SHAKLEE juga sumber protein yang baik dalam membantu menyerapan kolesterol, mencantikkan kulit, menganjalkan payu dara dan banyak lagi manfaat ESP ☎wassap➡019.7211161 #esp #espshaklee #codbandarbaruudajb #codshakleejb #vivix #vivixshaklee #ajimaura #terapiinstagram #cantikdansihat #masalahkulit #bazarpaknil #shakleejb #shakleebandarbaruudajb #stroke #sayagunasayajual #sayajual #healthyfood #vitaminc #supplements #darahtinggi #kencingmanis #awetmuda #sihat #sifucilik #fattzura #sitiaafiyah #loffatah #promosishaklee