minumpetang

Goreng cucur manis Adabi untuk minum petang sabtu..kesukaan anak2 dara makjemah.. #minumpetang #coqmaneh #semestinya ADABI

Assalamualaikum 🌟 Juessandwiches baru sempat nak update memalam ni ye 😆 16kotak tempahan selesai siang tadi ke regalia kl-royal domain jln kuching-kg batu muda gombak 🚗💨 Alhamdulillah, terima kasih ye. Hari ni semuanya customer baru juessandwiches❤️ Ok tempahan minggu hadapan dibuka! order/enquiries 📲0163570130 #sayajualsandwich #sayajual #ampang #halal #homemade #suprisedeliverykl #sandwichsedap #sardineroll #sandwichkl #sandwichbox #deliverysandwich #jamuanmakan #wangsamaju #sandwiches #sarapanpagi #tempahan #minumpetang #fingerfoodkl #melawatimall #fooddeliverykl #murah #makansedap #sajianlestari #ampangpoint #tescoampang #ampangjaya #potluckraya #hitea #sandwichampang #sayajualmakanan

Kuih Kasturi AKA Kuih Rengas, dah re-stock..boleh dapatkan ye dari @ekakitchen.frozen atau direct ke gerai No.202 Pasar Pj Jln Othman seawal 7.30am to 12.00pm atau wassap ke ww.wasap.my/60182473858/tempahan . . . . . . . . #kuihrengas #kuihmuih #kuihkasturi #kuihfrozen #minumpetang #sarapanpagi #jamuanraya #kendurikendara #kendurikahwin #bandarsunway #subangjaya #sahalam #rasairasayangsebenar #kongsirezeki

. Buah cempedak di luar pagar + Pisang emas dibawa belayar . Menu minum petang hari ini. Alhamdulillah. #minumpetang #buahbuahantempatan #ikasukasgtmkn #cempedakgoreng #jemputpisang #cekodokpisang

Ketam lari x mau bergambaq..apa bole buat 😂😂 #minumpetang.. #babycrab 🦀🦀🦀

Kopi O + Coq Cempedak in da house😋 #minumpetang #silasila

Tak tahan pengaruh rakan sebaya beginilah jadinya..dia tunjuk apa yg dia masak kita pun teringin😆😆 Nahh.. cempedak goreng juga untuk minum petang😉 Bukan setakat cempedak, durian goreng pun ada tau noor @noorasiahyazid 😂😂 . Jemput minum semua😘😘 . #minumpetang #cempedakgoreng #duriangoreng #deqsuemasak #sesedapmasakansendiri #homecooking

#Minumpetang@HatyaibersamaisteripolisNarathiwat...

Cucur cempedak n cucur keledek purple #minumpetang#

Macam mana nak diet mcm ni? 🤣 Makan memanjang hahahaaha #minumpetang #foodie #foodporn #foodig www.ujierozianah.com

. 180818 . . Tarikh yang tidak akan berulang lagi.... #180818 😊 . . #minumpetang #pulutintikelapa #sayabeli #mydin #kotaseriemasnilai

Selamat minum petang uolls. Korang makan apa petang ni? Petang-petang pun jangan lupa ya oles faraalipbutter. Setiap masa pastikan bibir sentiasa dalam keadaan lembap dan sihat. #minumpetang #faraalipbutter

Late lunch sebelum sesat sebab mall Tanah Abang katup. Nasib ada bapak polisi tolong escort keluar mall. Gila ah. Padan la dah makan banyak pun. Ropanya nak sesat barat kat sana. Scary gila. 😱 #bukansayamasak #sayamakan #makantengahari #minumpetang #syukurselalu #alhamdulillah #jakarta #azrinismejakarta